út., 22. listopad 2011 16:13

Nezapomenutelný zážitek- Popelka na ledě

Zažijte neopakovatelný kulturní zážitek v podobě pohádkového muzikálu Popelka na ledě. „I přesto, že se jedná o čistě českou inscenační formu, řadí se mezi světové unikáty,“ tvrdí režisér Jindřich Šimek, který již režíroval pohádkový muzikál na ledě Mrazík a romantický muzikál na ledě Romeo a Julie.

Mezi veřejností sklidily oba muzikály obrovský úspěch, proto není divu, že na scénu přichází, již třetí. Muzikál se současně odehrává na jevišti i na ledové ploše. Zajisté Vás okouzlí herci i krasobruslaři svými nezapomenutelnými výkony.

Můžete se těšit např. na Hanku Křížkovou, Leonu Machálkovou, Danu Morávkovou, Martina Dejdara, Dalibora Gondíka, Jiřího Korna a mnoho dalších. V hlavních rolích Popelky a prince se Vám představí známý ruský krasobruslařský pár, Jelena Jovanovič a Konstantin Gavrin, kterým propůjčili hlas Lucie Bílá a Ondřej Ruml. Pohádkovou atmosféru skvěle doplňuje hudba Petra Maláska. Turné probíhá od 1. října 2011 do 27. prosince 2011 ve dvanácti českých městech: v Praze, Pardubicích, Liberci, Ústí nad Labem, Karlových Varech, Plzni, Českých Budějovicích, Znojmě, Brně, Zlíně, Ostravě a Hradci Králové. Aspoň na chvíli zapomeňte na všední starosti a zabruslete do pohádky!

Zdroje:

http://www.popelkanalede.cz

Foto:

http://www.iluzionista.cz/popelka.jpg

Zobrazeno 2695 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:41

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste