út., 8. březen 2016 21:14

Nickelback zahrají v Praze

Praha - Loni na podzim musela kapela zrušit své evropské turné kvůli problémům s hlasivkami zpěváka Chada Kroegera. „Kroeger, kterému byla v červnu diagnostikována cysta hlasivkového vazu, v poslední době podstoupil operaci a ošetřující lékaři mu doporučili vokální odpočinek pro příštích šest až devět měsíců, aby se plně zotavil,“ uvedl tehdy za pořádající agenturu Live Nation Petr Novák.Letos startuje svoje nové turné 2. září ve finských Helsinkách a v jeho rámci vystoupí ve třiceti evropských zemích, včetně pražské O2 arény, kde zahrají 18. září 2016.

Kanadská rocková kapela včera oznámila na svých webových a facebookových stránkách návrat na koncertní pódia. Bude to jejich již desáté světové turné v historii a vystoupí ve 30 evropských městech, mezi kterými nechybí ani Praha. Chad Kroeger vzkazuje: "Evropo, připrav se, našim fanouškům přineseme jednu mocnou pekelnou párty."

Nickelback mají za sebou tisíce vyprodaných koncertů, více než padesát milionů prodaných alb nebo také pět nominací na cenu Grammy. Naposledy v Praze vystoupili v roce 2013 v rámci jejich Hits tour. Celá O2 aréna tehdy byla na nohou.

Zářijový koncert zahájí předskokani Monster Truck - hardrocková kapela původem z Kanady. Oficiální předprodej vstupenek bude zahájen 11. března a ceny budou v rozmezí 990 – 1790 Kč. Členové fanklubu budou mít přístup k lístkům již o dva dny dříve - 8. března 2016.

Zobrazeno 1847 krát
Naposledy upraveno: út., 5. březen 2024 17:35
Pro psaní komentářů se přihlaste