po., 13. březen 2017 19:12

Paulie Garand odstartuje své nové turné v Olomouci

Paulie Garand, album Nirvana Paulie Garand, album Nirvana Zdroj: Tynikdy.cz
Olomouc - Paulie Garand zase po čase zavítá do Olomouce, a to konkrétně ve středu 7. dubna. Bude to první zastávka na novém Nirvana Tour. Za necelý týden také chystá vydání další sólové desky, kterou hodlá na svém turné fanouškům předvést.

Samotný koncert odstartuje ve 20 hodin v olomouckém S-clubu. Paulieho fanoušci se mohou těšit na starší známé písně jako je Retard, Molo nebo La Familia, ale především na písně z nového alba. Zájemci si mohou zakoupit vstupenky v předprodeji nebo přímo na místě.

V rámci Nirvana Tour navštíví Paulie Garand a jeho koncertní DJ Kenny Rough hned 18 měst po celé České Republice. Kromě Olomouce se zastaví i v Brně, Praze, Plzni, Ostravě a dalších velkých městech. Křest Nirvany proběhne na dvou místech v průběhu června, a to v pražském klubu Uhelna a v libereckém Golf Baru. 

Letošní Garandova nová, v pořadí již šestá sólová deska vyjde v pondělí 20. března. Album vydá jako již tradičně česká nahrávací společnost Ty Nikdy, se kterou Garand spolupracuje od roku 2010. Z nového hudebního počinu zveřejnil Paulie Garand tři singly na svém účtu na youtube, a to konkrétně písničky Play, Nirvana a Neony. Klip k poslední z nich je natáčený v Severních Čechách a je inspirovaný filmem Drive, v němž jednu z hlavních rolí hraje vůz Chevrolet Corvette C3 z roku 1980 patřící přímo Garandovi. Videoklip k písni Play natáčeli na bývalém vojenském letišti v Hradčanech u Mimoně. Písně Play a Neony se již teď těší velké oblibě, na kontě mají každá kolem milionu zhlédnutí i spoustu kladných komentářů. Dalších 11 songů z Nirvany zazní na turné v průběhu celého roku.

Zobrazeno 2833 krát
Naposledy upraveno: út., 14. březen 2017 23:20
Pro psaní komentářů se přihlaste