pá., 24. duben 2020 16:48

Olomouc si pomáhá: podpora živnostníků v období krize

Web projektu Olomouc si pomáhá Web projektu Olomouc si pomáhá Zdroj: www.olomoucsipomaha.cz
Olomouc – Olomoucká radnice s okresní hospodářskou komorou založila nový web. Ten má pomoct živnostníkům, kteří kvůli koronavirové pandemii přišli o své příjmy. Na webové stránce můžou prezentovat své produkty a služby.

Projekt Olomouc si pomáhá založila olomoucká radnice s okresní hospodářskou komorou. Vytvořili web www.olomoucsipomaha.cz, kde mohou poškození živnostníci, obchodníci i malé firmy zveřejňovat své produkty a služby. Na webu je nabídka olomouckých restaurací, kaváren, obchodů, služeb, ale také sportovních a kulturních zařízení a akcí.

Spolu s okresní hospodářskou komorou chceme poskytnout prostor pro prezentaci jejich nabídky v době, kdy musejí mít uzavřený nebo omezený provoz. Olomoučané mohou těchto služeb využívat a ukázat, že jim záleží na jejich oblíbených obchůdcích, kavárnách či třeba divadle,“ řekl primátor města Mirek Žbánek.

Provoz webových stránkách je pro všechny uživatele zdarma. „Město bude spolu s okresní hospodářskou komorou projekt propagovat a zajišťovat mu co nejširší publicitu. Na podporu kampaně poskytují město a Dopravní podnik svůj volný reklamní prostor zdarma,“ uvedla mluvčí radnice Radka Štědrá.

Zobrazeno 1014 krát
Naposledy upraveno: pá., 24. duben 2020 18:26
Pro psaní komentářů se přihlaste