ne., 26. duben 2015 16:49

Palackého Univerzita se dočkala svého vlastního obchodu

Olomouc - Olomoucká univerzita letos v dubnu otevřela zbrusu nové informační centrum a obchod s názvem UPoint. Nový obchod naleznete na Horním náměstí v Dome U Černého psa a kromě veškerých informací o samotné univerzitě zde můžete zakoupit dárkové předměty nebo také oblečení z modní kolekce  UP.

 

Nový univerzitní obchod se oficiálně otevřel ve čtvrtek 16. dubna. Otevírací doba je od pondělí do soboty vždy od poledne do osmy hodin večer. Obchod UPoint mají pod taktovkou samotní studenti, ať už se jedná o informační služby nebo zákaznický servis.  Studenti se s nabízeným sortimentem nechali inspirovat obchody zahraničních univerzit.

Ať se může na první pohled zdát, že je zdejší sortiment určen pouze studentům, není tomu tak. Propagační materiály mají sloužit také na různých konferencích, které se odehrávají na půdě školy nebo jako pěkný dárek rodině i přátelům.

"Prostory UPointu nejsou určeny jen akademické obci, ale mají sloužit i široké veřejnosti včetně turistů. Ti všichni zde najdou bezdrátové připojení k internetu nebo možnost posedět v příjemném prostředí nad kávou z lokální pražírny," uvádí prorektor univerzity Petr Bilík.

Ve zdejším sortimentu nalezneme řadu oblečení s originálním designem a logy Palackého Univerzity. "Nejvíce je zastoupena móda. Také předpokládáme, že nejrychleji dojde," říká vedoucí obchodu Lenka Matoušková. Mimo módní oblečení má obchod k prodeji také psací potřeby a věci pro volný čas. UPoint myslí také na sportovce, a tak jim připravil několik druhů flašek na pití, deky, kapesní nože či deštník. Sehnat se v UPointu dá jak zboží pro denní potřebu, tak o pro volný čas. Pro ty co si potrpí na luxusnější sortiment je tu připravena například kožená peněženka z dílny  Romana Tlustého. Nabídka obchodu je také rozšířena o gastronomický sortiment a tak pokud budete mít chuť zkusit víno, med či čokoládu z logem Palackého Univerzity, neváhejte a vyrazte právě sem. 

 

Zobrazeno 1458 krát
Naposledy upraveno: po., 27. duben 2015 13:55
Pro psaní komentářů se přihlaste