so., 26. říjen 2019 23:15

Předvánoční setkání fanoušků Star Wars

grafika k letošnímu ročníku Koprconu grafika k letošnímu ročníku Koprconu Zdroj: facebook.com/koprcon
Kopřivnice - Druhý prosincový víkend bude v kopřivnické Základní škole Dr. Milady Horákové v rušno. Sejdou se zde totiž fanoušci scifi, fantasy, horroru ale hlavně pak světa Star Wars. Od pátečního podvečera do nedělního dopoledne se tu bude konat 17. ročník akce KoprCon.

Celá akce je zaměřená hlavně na Star Wars. Návštěvníci si zde přijdou ale na mnohem víc, svou linii tu má třeba i další vesmírný fenomén Star Trek. Velký prostor je zde věnován i ostatním sci-fi a fantasy světům ale také zajímavostem z oblasti vědy a techniky. Nechybí ani deskoherna se spoustou her k zapůjčení nebo videoherna. 

Celý program, jak už bývá u většiny podobných akcí zvykem, je tvořen fanoušky pro fanoušky. Hosty KoprConu ale mnohdy bývají i odborníci z oblasti vědy a techniky či spisovatelé. Krom přednášek na nejrůznější témata, které se táhnou přes všechny tři dny akce, zde proběhnou také různé workshopy. Akce se zúčastní také mnoho kostýmovaných fanoušků, kteří na sobě budou mít kostýmy spousty známých ale i těch méně známých postav (nejen) ze světa Star Wars. Vytsví také nejrůznější propriety filmové kvality. V sobotu pak proběhne i velké kostýmové focení.
Vstupenky a další informace jsou dostupné na koprcon.cz. Vstupenka na všechny tři dny je k dostání za 370 kč, pouze však do 15.11., poté se jejich cena zvedá na 410 kč.

Zobrazeno 835 krát
Naposledy upraveno: ne., 3. listopad 2019 22:00
Pro psaní komentářů se přihlaste