út., 9. prosinec 2014 20:25

Proslulá Electro Swing Fever se uskuteční již tuto sobotu v ostravském Cooltour centru

Ostrava - Dnes velmi oblíbený electro swing ovládne multižánrové centrum současného umění Cooltour. Milovníci tohoto žánru se v Ostravě sejdou v sobotu 13. 12. od dvaceti hodin. Kombinace elektronické a jazzové či swingové muziky předvedou DJs z nejznámějších českých, ale i zahraničních agentur.

 Speciálním hostem večera bude německý DJ Louie Prima z rádia Electro Swing Revolution. Dále se návštěvníci dočkají živého koncertu kapely The JazzCake a vyhledávaných DJs z nejznámější české agentury ELECTRO SWING BOHEMIA. „Swing Thing & Papa Django jsou špičkoví performeři, precizní selektoři a prvotřídní elegáni. Kromě českých a slovenských klubů hráli také v Německu, Rakousku, Polsku, Francií, Belgii, USA a na Maltě,“ píší pořadatelé na oficiálních facebookových stránkách Electro Swing Fever.

Jako doprovodný program si organizátoři připravili taneční workshop, pantomimickou show a fotokoutek. Hitem letošníhoročníku bude také prvorepublikové kino, v němž promítnou čtyři němé filmy z počátku dvacátého století. 

K dispozici bude také občerstvení v Café Au Pere Tranquille, které nabídne velký výběr palačinek ve svém bistru a připraví si také originální Cupcake shop.

 

Zdroj fotografie: Oficiální facebooková událost Electro Swing Fever

Zobrazeno 1274 krát
Naposledy upraveno: čt., 11. prosinec 2014 20:21
Pro psaní komentářů se přihlaste