út., 22. říjen 2019 11:35

První oficiální trailer ke Star Wars epizodě 9

oficiální plakát k epizodě 9 oficiální plakát k epizodě 9 Zdroj: facebook.com/lucasfilm
Hollywood - Včera v noci vydal Lucasfilm první plnohodnotný trailer k filmu, který uzavře slavnou ságu. Star Wars epizoda 9: Vzestup Skywalkera vyjde 19. prosince.

Mnoho fanoušků už netrpělivě vyhlíželo trailer k poslednímu filmu ságy Star Wars. V noci z pondělí na úterý se jej konečně dočkali. Stejně jako u dvou předchozích filmů z tzv. „sequelové trilogie“, vyšel dva měsíce před premiérou filmu.

Dvou a půl minutový trailer rozšířil to, co jsme mohli vidět v předchozích dvou teasrech, které vyšly v průběhu roku. Dostal se nám bližší pohled na světy, na které se v rámci filmu podíváme či jakou techniku uvidíme, v obou případech tu nechybělo několik eastereggů pro fanoušky. Například v jedné scéně traileru můžeme vidět loď z animovaného seriálu Rebels. Novinkou pro nás pak krom techniky a planet je také kamenný trůn, který se objevil hned v několika záběrech a patří pravěpodobně samotném císaři Palpatinovi.
Trailer rovněž také potvrdil, které postavy znovu ve filmu uvidíme. Nebudou chybět hlavní hrdinové nové ságy Rey, Finn, Poe Dameron nebo Rose a záporáci v čele s Kylo Renem. Vrátí se také hrdinové starých filmů princezna Leia, Lando Calrissian a ve filmu několikrát zazněl i hlas Luka Skywalkera. Velmi očekávaným je i návrat Palpatina. Ten v traileru dostane poměrně velký prostor a na jeho konci můžeme na trůně vidět postavu zahalenou v jeho ikonickém plášti. Je tedy pravděpodobné, že císař se vrátí i v hmotné podobě a ne jen jako hlas (což si myslelo mnoho fanoušků).

Krom traileru vypustil Lucasfilm i oficiální plakát k epizodě 9. Na tom můžeme vidět i několik nových postav, které se ve filmu objeví a to Zorri Bliss, Jannah nebo nový droid D-0.

Zobrazeno 1152 krát
Naposledy upraveno: čt., 24. říjen 2019 17:43
Pro psaní komentářů se přihlaste