so., 18. únor 2023 18:29

Rihanna si pro sebe ukradla Super Bowl a oznámila druhé těhotenství

Rihanna na Super Bowlu Rihanna na Super Bowlu Zdroj: Reuters
Po šesti letech se znovu objevila na scéně a k tomu využila finále Super Bowlu. Více než o samotném zápase se nyní mluví o jejím druhém těhotenství a návratu k umělecké kariéře. „Proč hráli fotbal na Rihanině baby shower?,“ ptají se její fanoušci.

Každoroční finále severoamerické NFL v americkém fotbale je pro obyvatele země za velkou louží posvátným dnem. Jedna z nejznámějších sportovních událostí s více než 100 miliony diváků uchvátí nejen příznivce amerického fotbalu. Největší sledovanost totiž dlouhodobě zaznamenává tzv. Half-time show. Poločasové vystoupení, které je bráno jako vrchol amerického zábavního průmyslu.

Tento rok ovládla Super Bowl hvězda popu a R&B Rihanna. Po šestileté pauze znovu vystoupila před diváky, a to s náležitou grácii. Během jejího třináctiminutového vystoupení jsme mohli slyšet její nejznámější hity jako Diamonds, We Found Love, nebo Umbrella. I když v předchozích letech si diváci zvykli na to, že interpret si s sebou vezme na podium další vystupující, Rihanna se tohoto trendu nezúčastnila. Bylo to vystoupení jedné velmi talentované ženy a pozornost byla upírána pouze na ni a její tanečníky. I nad nimi ale ve svém sytě červeném oblečení vyčnívala. Přes dvě stovky tanečníků bylo oblečeno ve stejném bílém outfitu, a tak zpěvačka vynikala ještě ve větším kontrastu. Mnoho fanoušků očekávalo, že v rámci vystoupení oznámí Rihanna její návrat k aktivní umělecké kariéře, nemohli se ale více mýlit. Místo toho ukázala americko-barbadoská hvězda těhotenské bříško a tím světu oznámila své druhé těhotenství. S partnerem A$AP Rockem mají synka a nyní čekají druhého potomka.  

Vystupující za Super Bowl nedostávají zaplaceno, ba naopak musí většinou vynaložit i své finance k tomu, aby show byla podle jejich představ. V konečné fázi jim to ale přinese vždy daleko víc, než do toho dají. Jejich jméno je totiž díky tomuto krátkému vystoupení skloňováno v médiích ještě dlouhou dobu poté a enormně rychle jim stoupají čísla sledovanosti, poslechovosti a prodeje jejich produktů. Přeci jen i v České republice ví daleko více lidí, kdo si pro sebe tento rok ukradl Half-time show, než kdo vyhrál prestižní zápas.  

Zobrazeno 758 krát
Naposledy upraveno: ne., 19. únor 2023 13:03
Pro psaní komentářů se přihlaste