st., 27. duben 2022 19:07

Rock for People se vrací do Hradce Králové

Denní lineup Denní lineup Zdroj: Instagram Rock for People, sdílení obrázku je povoleno
Kvůli pandemii musel být festival Rock for People posunut, line up se kvůli změně data musel změnit, hlavní Green Day však zůstávají. Zájemci by si ale měli s koupí vstupenek pospíšit, jelikož rychle mizí.

Proslulý hudební festival Rock for People, který se tento rok uskuteční 15. až 18. června, láká na mnoho interpretů. Headlinery jsou pro tento rok Green Day Biffy Clyro, Royal Blood a Fall Out Boy. Na hradeckém letišti, kde se festival koná, vystoupí i Enter Shikari, Daughtry, Holly Humberstone, Highly Suspect, Bob Vylan, Creeper, Dead Poet Society, Ghøstkid, happydaze nebo Hopes Die Last. 

Jelikož se festival kvůli pandemii musel posouvat, ne všechny kapely, které byly od začátku oznámeny, zde nakonec vystoupí „Mrzí nás, že jsme nedokázali udržet a na letošní ročník přesunout všechny kapely, které jsme vám původně slíbili. Vzhledem k aktuální situaci to bohužel nebylo možné, spoustě kapel se zrušily plány, změnil touring, nebo se dokonce rozpadly. A to jsou bohužel faktory, které neumíme ovlivnit (ač bychom fakt chtěli!)," uvádí Rock for People na svém webu. 

Jako novinku pro letošní rok nabízí festival i diskuzní stage, kde budou probíhat debaty a přednášky.

Vstupenky na festival se sice stále prodávají, ale rychle ubývají, momentálně jich zbývá okolo 1500.  Vstupenka na všechny 4 dny vychází na 2790 Kč. 

Zobrazeno 540 krát
Naposledy upraveno: st., 27. duben 2022 21:28
Pro psaní komentářů se přihlaste