út., 1. prosinec 2015 20:53

Simple Plan v rámci turné zazpívají v Praze

Praha - Po čtyřech a půl letech k nám znovu zavítá kanadská punk rocková skupina Simple Plan. V rámci turné k nové desce nazvané Taking One For The Team zahrají 5. března 2016 v pražské Malé sportovní hale. Jako předskokana s sebou přivezou elektronicore kapelu z Kalifornie - Ghost Town.

Pětice pocházející z kanadského Montrealu na své připravované album fanoušky upozornila už dříve singlem I Don’t Wanna Go To Bed. "Jsme nadšení, že můžeme oznámit první turné na podporu této desky, která vychází 19. února. Vystoupení v Evropě jsou první z mnoha zahraničních koncertů, které ještě zveřejníme. Nemůžeme se dočkat, až naši fanoušci uslyší nové písně a až se vydáme znovu na turné," nechala se kapela slyšet na sociálních sítích. Na pátém albu Simple Plan tentokrát spolupracovali s americkým producentem Howardem Bensonem.

Jejich čtvrté album Get Your Heart On! s hity Jet Lag a Summer Paradise v roce 2011 zaznamenalo úspěch v podobě více než 9 milionů prodaných kopií. Kapela také získala řadu cen a díky vlastní nadaci Simple Plan Foundation od roku 2005 věnovala přes 2 miliony dolarů dalším organizacím zaměřeným na pomoc mladým lidem v nouzi a dětem ohroženým nevyléčitelnými nemocemi v Kanadě i v zahraničí. Pomáhat budou i fanoušci, kteří si zakoupí lístek na jejich koncert, jelikož z každé prodané vstupenky jde 25 Kč na nadaci Simple Plan Foundation.

Vstupenky na pražský koncert budou ve volném prodeji od pátku 4. prosince, cena se pohybuje v rozmezí od 775 do 1015 Kč.

Zobrazeno 1999 krát
Naposledy upraveno: út., 5. březen 2024 15:52
Pro psaní komentářů se přihlaste