ne., 6. prosinec 2020 23:47

Skupina Chinaski přesouvá koncerty a představuje nový videoklip

Skupina Chinaski Skupina Chinaski Zdroj: chinaski.cz
Opatření proti koronaviru se výrazně dotkly i oblasti kultury. Populární skupina Chinaski proto neuskuteční své prosincové turné k novému albu 11. Ani náhradním termínům, které kapela naplánovala na únor a březen příštího roku, situace příliš nepřeje. Proto je bude o několik měsíců znovu posouvat. Fanoušky čeká velká show doplněná o projekce a LED osvětlení, tak, jak jsou zvyklí z minulých let.
Videoklip Báseň Skupina Chinaski

Koncertů oblíbené skupiny v čele s Michalem Malátným se dočkají až v květnu 2021. Ty by se měly odehrát namísto zastřešených hal pod širým nebem. V plánu jsou města jako Olomouc, Brno, Ostrava, Pardubice, Třebíč, Liberec, Jičín nebo České Budějovice. V hlavním městě si pak kapela zahraje rovnou ve dvou termínech. U zakoupených lístků se jejich platnost zachová. Zájemci budou mít ještě možnost zakoupení posledních lístků v síti TicketLIVE.

„Kapacita koncertů bude omezená vzhledem k nařízením, ale věříme, že si to pod širým nebem všichni bezpečně užijeme. Bohužel nebude všude možné dodržet místa na sezení. Rodinné sektory ale zachováme, stejně tak VIP lístky s meet&greet budou rovněž platit ve stejném rozsahu,“ řekl Martin Pokorný z hudebního labelu BrainZone.

Malou útěchou za odsunuté koncerty může být alespoň nový videoklip k singlu Báseň. Ústřední postavou hudebního klipu je sám Malátný, který se divákům snaží představit své sny. Zároveň také hledá múzu, která by ho inspirovala k napsání nové básně. Tu v klipu zahrála modelka Zuzana Kushniruková.

Zobrazeno 2592 krát
Naposledy upraveno: pá., 19. únor 2021 19:09
Pro psaní komentářů se přihlaste