st., 28. říjen 2009 18:33

Součástí STAVOTECHU bude i komentovaná prohlídka Přírodovědecké fakulty UP

38. pokračování stavebního a technického veletrhu pro Olomoucký kraj "STAVOTECH - Moderní dům Olomouc" se uskuteční ve dnech 5. - 7. 11. 2009 v prostorách výstaviště Flora Olomouc.

Letošní ročník se ponese především v duchu ekologicky šetrných staveb. Hlavními body programu je problematika výstavby pasivních a nízkoenergetických domů, využití tepelných čerpadel, fotovoltaických článků, dřevostavby, zateplování a výměna oken a také dotační program Státního fondu životního prostředí "Zelená úsporám."

Doprovodný program veletrhu se bude konat v prostorách hotelu Flora Olomouc, kde budou probíhat semináře a přednášky k vybraným tématům.

V pátek 7. listopadu se mohou návštěvníci těšit také na komentovanou prohlídku nově postavené budovy Přírodovědecké fakulty UP. Exkurze bude probíhat v době od 17 do 19 hodin. Moderovat ji bude Osamu Okamura - šéfredaktor časopisu ERA 21 za účasti architektů objektu Jakuba Havlase, Jana Hájka a Pavla Joba. Sraz pro zájemce o exkurzi je v 17 hodin ve vstupní hale fakulty.

Více info: http://www.omnis.cz/kalendar_det.asp?IDa=145 ; http://www.flora-ol.cz/

 

Zobrazeno 3358 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:36

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste