út., 8. listopad 2011 21:12

Těšíte se na červnový Olomoucký půlmaraton? Registrace se spustí již brzy!

OLOMOUC – Na konci června příštího roku přijde čas hobby běžců, ale i profesionálů. Centrum Olomouce se uzavře dopravním prostředkům a bude patřit pouze sportu, a především vytrvalostnímu běhu. A přihlásit se můžete již brzy. Organizátoři pro start registrací na Olomoucký běžecký festival vybrali zajímavé datum 11. listopad 2011, 11 hodin a 11 minut. A aby těch jedenáctek nebylo málo, v tento den také každá jedenáctá registrace obdrží běžecké tričko zdarma.

Zájemci se mohou registrovat na stránkách Olomouckého půlmaratonu http://www.olomouckypulmaraton.cz/. Na těchto stránkách lze také získát kompletní informace o závodě a doprovodných akcích.

Datum konání Olomouckého půlmaratonu je stanoveno na 23. června 2012. Hlavním závodem bude již zmiňovaný půlmaraton, ale kdo si na tuto distanci netroufá, tak se může zúčastnit štafety pro čtyři členy na 5 + 5 + 5 + 6,097 km, nebo běhu na 10 km. Pro rodiny s dětmi bude připraven Rodinný běh na 2,5 km.

Novinkou pro letošní rok bude nižší startovné, na druhou stranu nedostanete ve startovním balíčku tričko. To si však můžete individuálně doobjednat při registraci. Studentům organizátoři poskytují slevy ze startovného na základě vlastnictví platné ISIC karty.

 

Zdroj:

www.pim.cz

www.olomouckypulmaraton.cz

Zobrazeno 2797 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:41
Pro psaní komentářů se přihlaste