út., 15. listopad 2016 15:31

V červenci se z Dolní oblasti Vítkovic budou ozývat Imagine Dragons

V červenci se z Dolní oblasti Vítkovic budou ozývat Imagine Dragons Zdroj: https://www.instagram.com/p/BM03fb-h4q_/?taken-by=colours_cz
Ostrava - Již tradiční festival Colours of Ostrava, který se od roku 2012 každoročně koná v industriální části města – Dolní oblasti Vítkovic, ohlásil jednu z prvních hvězd, které v červenci poctí Ostravu svou návštěvou. Zpráva o účasti kapely Imagine Dragons prolétla všemožné sociální sítě a potěšila velkou část českých fanoušků. Toto vystoupení bude pro kapelu už třetím v České republice. Můžeme říct, že si to u nás oblíbili, a proto se vrací stále s menšími prodlevami. Po prvním vyprodaném koncertě v roce 2013 se kapela opět vrátila na začátku roku 2016, a teď ani ne po roce slíbila účast na nejbarevnějším festivalu republiky.

Imagine Dragons je americká popová a alternativně rocková kapela založena v roce 2008 v Las Vegas. Celá skupina se momentálně skládá ze čtyř členů – Dan Reynolds (bicí a zpěv), Ben McKee a Daniel Wayne Sermon (kytara) a Daniel Platzman (bicí). Hudebně jsou přirovnáváni k The Killers či Arcade Fire. V roce 2012 se jejich hit Radioactive stal nejprodávanější rockovou skladbou v americké digitální historii a v roce 2014 získala kapela cenu Grammy za nejlepší rockové vystoupení.

V minulých letech se na pódiu Colours of Ostrava objevili interpreti jako Rudimental, Clean Bandit, Mika, Kodaline, Bastille, John Newman, Of Monsters and Men, ZAZ a ani letos nebude o vystupující nouze. Už teď jsou kromě Imagine Dragons ohlášeni další dva, a to konkrétně Birdy a Moderat. A pokud jste spíše na českou tvorbu, ani tam se nemusíte ničeho bát. Loni se na festivalu představila například Barbora Poláková, Monkey Business či Voodooyoudo.

Vstupenky na letošní 15. ročník seženete na oficiálních stránkách Colours of Ostrava, takže pokud ještě nemáte tu svou, tak neváhejte moc dlouho.

Zobrazeno 2082 krát
Naposledy upraveno: út., 15. listopad 2016 19:53
Pro psaní komentářů se přihlaste