po., 7. říjen 2019 19:29

Vrcholí hlasování ankety Křišťálová Lupa 2019. Kdo si cenu odnese tentokrát?

Společné foto vítězů minulého ročníku Společné foto vítězů minulého ročníku Zdroj: kristalova.lupa.cz
Praha – Minulý ročník patřil zpravodajskému projektu DVTV, satirickému pořadu Šťastné pondělí nebo parodickému profilu Jiřího Ovčáčka. Jde o anketu Křišťálová Lupa. Soutěž pořádá server lupa.cz a letos se uskuteční již 14. ročník, v rámci kterého budou opět představeny a oceněny nejoblíbenější a nejzajímavější projekty českého internetu. Slavnostní vyhlášení a předání cen proběhne 21. listopadu 2019 v pražském Divadle Archa.

Lidé mohou až do 30. října hlasovat na internetových stránkách Křišťálové lupy a podpořit tak své favority z řad pořadů, internetových obchodů, služeb, zpravodajství a dalších. O cenu se utkají velikáni jako internetový obchod Alza.cz, filmová databáze ČSFD.cz, úspěšné projekty jako diskuzní pořad DVTV nebo Lukáš Hejlík a jeho Gastromapa.

Vedle veřejného hlasování také proběhne volba odbornou porotou, která se skládá z významných osobností mediálního a podnikatelského světa. Na porotcovské křeslo zasedne například generální ředitel České televize Petr Dvořák nebo výkonný ředitel Heureka.cz Tomáš Braverman. Svým hodnocením určí pořadí v kategoriích jako je Anticena, Osobnost roku nebo Globální projekty českých tvůrců.

Minulý ročník byl streamován Českou televizí. Je dosud nezodpovězenou otázkou, jestli i letos přenos z hlavního večera Česká televize uspořádá.

Ve spolupráci s pořadateli ankety je organizována odborná konference Czech Internet Forum, na které 15. října 2019 v Národním domě na Vinohradech vystoupí mnoho odborníků z prostředí internetového marketingu a telekomunikace. Tématem bude aktuální stav českého online světa.

Zobrazeno 970 krát
Naposledy upraveno: pá., 11. říjen 2019 11:50
Pro psaní komentářů se přihlaste