ne., 26. listopad 2017 16:17

Xindl X oslaví deset let na hudební scéně

Xindl X a jeho nová tour SEXY EXITY Xindl X a jeho nová tour SEXY EXITY Zdroj: Informuji.cz
Praha - Zpěvák vystoupí v pražské Lucerně Music Baru, úterý 18. prosince 2018. Koncert začne ve 20:30. Vstupenky jsou k zakoupení na stránkách musicbar.cz, základní cena je 390 korun. Lístky na trojici koncertů v Lucerna Music Baru budou k dostání už od středy 22. listopadu od deseti hodin.

Příští rok oslaví Xindl X deset let na scéně. Předtím, než započnou oslavy desetiletého výročí, rozloučil se zpěvák se stávajícím rokem a také se svým albem Kvadratura záchranného kruhu živým klipem Světlo na konci tunelu, který vznikl během letních festivalů. „Rok 2017 by pro mě zatím nejlepším v mé kariéře a zároveň to byl rok zlomový. Momentálně s kapelou nahráváme nové písničky a už se nemůžeme dočkat, až je fanouškům představíme na koncertech,“ napsal Xindl X na svých ofiálních stránkách. 

Turné s názvem SEXY EXITY začne 22. listopadu v Kladně a Xindl ho zakončí v pražské Lucerna v Music Baru. Celkově během turné navštíví jedenáct měst včetně Olomouce, kam zamíří 19. prosince, do S-klubu. Jedná se o dosud největší turné, které zpěvák pořádá.

Příští rok v lednu zpěvák představí svůj nový song Věčně nevěrná, je to titulní skladba k filmu Věčně tvá nevěrná, který režíroval Milan Cieslar.

Xindl X je pseudonym pražského písničkáře Ondřeje Ládka, který se doprovází na kytaru a snaží se nalézt nový směr k českým písním. Jeho tvorba je zaměřená na auto-prostest-songy ve kterých kombinuje hip-hop  frázovaný s folkem, jazzem a blues. Ve svých textech se snaží o svou osobní výpověď, stejně jako vkládá kus ironie do svých textů. Xindl X má na svém kontě několik úspěšných hitů jako je píseň Anděl, Laska v housce, Chemie, V blbým věku, Cudzinka v tvojej zemi a moho dalších.

Zobrazeno 1640 krát
Naposledy upraveno: ne., 26. listopad 2017 21:42
Pro psaní komentářů se přihlaste