čt., 4. prosinec 2014 15:10

Zábřehem zaduní metalový nářez

Zábřeh na Moravě - Páteční večer 5. prosince bude patřit metalovým skupinám Arakain a Dymytry. Kapely společně vyrazily na podzimní turné, které započaly 17. listopadu v Hořovicích a zakončí ho 20. prosince ve Spáleném Poříčí. Celkem se jedná o dvacet jedna koncertů po celé České republice. Tato řada koncertů vznikla na základě velkého úspěchu společného jarního turné. V Zábřehu vypukne metalová show v místním kulturním domě v 19:00 hodin, kdy nejprve vystoupí ostravská kapela Absolut Deafers.

 Podzimní turné je skvělou příležitostí pro ty, kteří se nestihli koncertů zúčastnit na jaře. Na své si ovšem přijdou i návštěvníci turné jarního. Připraven je zbrusu nový playlist koncertu, který si sestavili sami fanoušci. Během večera je naplánovaná spousta skvělých překvapení, jako například bubenická show nebo společná skladba s názvem Bouřlivá krev, kdy současně na pódiu vystoupí všech deset muzikantů. „Myslím, že bude dost specialit, které divák na běžném koncertě jednotlivé kapely nevidí. Příprava techniky je v plném proudu a chceme, aby to bylo pěkný," prozradil kytarista Arakainu Jiří Urban. Vstupenky jsou k dostání v prodejních sítích Ticket Art a Ticketportal nebo v zábřežském domě kultury.

Arakain je jednou z našich nejznámějších metalových kapel. Na hudební scéně působí již od roku 1982. Jejím dlouholetým frontmanem byl známý zpěvák Aleš Brichta, kterého nahradil Petr Kolář a později Jan Toužimský, který v kapele působí v současnosti. Dymytry je česko-ruská kapela založená v roce 2004. Členové skupiny vystupují v predátorských maskách vytvořených Národním Divadlem. Výsledkem spojení těchto dvou kapel je dvojkoncert určený především vyznavačům rockové a metalové hudby.

 

Zdroj fotografie: www.arakain.eu

Zdroj citace: www.plzenskavstupenka.cz

 

Zobrazeno 1375 krát
Naposledy upraveno: čt., 4. prosinec 2014 16:42
Pro psaní komentářů se přihlaste