čt., 10. říjen 2019 09:32

Barbora Poláková zavítá 11. října do S-klubu v Olomouci

Koncert z pražšké Lucerny Koncert z pražšké Lucerny Zdroj: https://musicserver.cz/
Olomouc – Zpěvačka Barbora Poláková odstartovala své páté turné a jednou z jejích zastávek bude mimo jiné i Olomouc. Těšit se můžeme na její nejznámnější hity „Nafrněná“ nebo „Kráva“, ale také na skladby z jejího druhého studiového alba, které vydala v roce 2018 pod názvem „ZE.MĚ“.

Klub se otevře v pátek v 18:00 a program zpěvačka odstartuje o dvě hodiny déle. Vzhledem k omezené kapacitě neváhejte zakoupit vstupenky už v předprodeji na portálu http://www.predprodejolomouc.cz. Cena vstupenky na místě i v předprodeji je 180 Kč.

Barbora Poláková pochází z Kolína a studovala činohru na Akademii muzických umění v Praze. Může se pochlubit svými originálními až kontroverzními písněmi ve kterých pomocí ironie a sarkasmu poukazuje na běžné problémy z oblasti mezilidských vztahů. V listopadu roku 2015 vydala album, kterému v srpnu vyšel první singl „Nafrněná“. Za tento singl získala Bára Poláková cenu za Skladbu roku a zároveň jí Akademie české populární hudby ocenila jako Objev roku.

Ačkoliv Barboru zná většina lidí pouze jako zpěvačku, oplývá i talentem pro herectví. Zahrála si v muzikálu Lucie, větší než malé množství lásky, kde získala hlavní roli. Účinkovala ve dvou desítkách filmů, z nichž stojí za zmínku i její role ve filmu Kvarteto režiséra Miroslava Krobota, který se natáčel právě v Olomouci.

V současné době ji můžete zahlédnout v Dejvickém divadle nebo v Divadle Viola. Prioritou je však pro ni její rodina a kapela.

Zobrazeno 1238 krát
Naposledy upraveno: po., 14. říjen 2019 12:38
Pro psaní komentářů se přihlaste