st., 25. listopad 2009 22:43

Improvizace v Tramtárii

V pondělí 30. listopadu zaútočí na diváky v divadle Tramtárie Tři tvořiví tvoři, kdo vyhraje, záleží na tématech, které sami diváci pro herce vymyslí.  Pondělní večer bude ve znamení improvizace.

3T tedy Tři tvořiví tvoři k nám zavítají ze Žiliny a přivezou si s sebou notnou dávku slovenského charismatu a tvořivosti. Tuto divadelní formaci, která vznikla v roce 2004, tvoří tři mladí herci a to Juraj Tabaček, Lukáš Puchovský a Stano Staško.

Improvizovanou scénku dokážou vytvořit skoro na vše, ať již to jsou útržky děje poskládané publikem, parodie známých filmů nebo televizních pořadů. Dokážou vymyslet vtipnou scénku i na jakýkoliv předmět, který jim někdo z hlediště pošle. Jejich největší síla však tkví v přímé interakci s diváky, zkazky o jejich elektrizujícím humoru je předcházejí. Za devadesáti minutové představení stihnou obvykle odehrát tři skeče, na jejichž přípravu a výběr kostýmů mají minimum času, nikdy ne více než 3 minuty. Pokud máte v pondělí v 16 nebo 20 hodin čas, pak neváhejte a přijďte se podívat a jestli ne, tak nezoufejte. 3T tady jistě nejsou naposledy.

Zobrazeno 1879 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:36

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste