pá., 16. říjen 2015 15:23

Kapela Kryštof vyráží na svou Srdcebeat Tour

Ostrava - Havířovská kapela Kryštof zahájí v pondělí 19. října svou dlouho očekávanou Srdcebeat Tour 2015 ke stejnojmenné desce. Koncertní premiéru zažije Ostrava Aréna o den dříve. V důsledku velkého zájmu o vstupenky se totiž kapela rozhodla vystoupit v Ostravě dvakrát.

Na turné si kapela přizvala budoucí naděje české hudební scény. Fanoušci se tak mohou těšit na zpěvačku Lenny, která se objevila už na populárních Kryštof Kempech. Zahraje rovněž severomoravská kapela Mirai.

Ozvučení celé Srdcebeat Tour zajistí nejmodernější zvukový systém Adamson Energia. Pódium pak oživí přes 300 světel a vizuálních efektů. Zajímavým prvkem bude i využití LED projekcí. Fanoušky tak čeká unikátní audiovizuální zážitek. Sama kapela na svém oficiálním webu dále slibuje celou řadu překvapení. Příznivci Kryštofů si rovněž mohou pořídit mobilní aplikaci, která jim umožní bližší kontakt se členy kapely. Dostupná je jak pro majitele operačního systému Android, tak iOS.

V playlistu se objeví písně z nového alba, ale i starší hity. Nejnovější písně jsou podle kapely plné optimismu, euforie, lásky i trochy melancholie. Jednou z nich je i v současnosti nejhranější skladba Kryštofů na tuzemských rádiích Ty a já.

Šňůra vystoupení bude pokračovat v úterý 20. října koncertem v Ostravě, poté vystoupením v brněnské hale Rondo, pražské O2 Aréně a liberecké Home Credit Areně. Celé turné pak 3. listopadu zakončí koncert v pardubické Tipsport Areně.

Zobrazeno 1901 krát
Naposledy upraveno: čt., 1. únor 2024 22:10
Pro psaní komentářů se přihlaste