čt., 5. listopad 2009 09:40

Nezapomenutelný zážitek pro Olomouc v podání Jaroslava Uhlíře

Ve středu 4. listopadu v rámci charitativního týdne vystoupil  na olomouckém Horním náměstí významný český umělec, hudebník Jaroslav Uhlíř.

Zpěvákovo vystoupení začínalo v šest hodin večer, kdy se před malým pódiem postaveným pár metrů od orloje sešlo na několik desítek Uhlířových příznivců. Publikum mělo pestré věkové zastoupení, od nejmenších až po starší občany, ovšem některé písně jako "Krávy, krávy" tento věkový rozdíl nenávratně smyly.

Jaroslav Uhlíř pro svůj koncert zvolil písničky známé především z pohádek. Návštěvníci si tak mohli zazpívat hity jako "Dělání, dělání,  Když se zamiluje kůň, Skálo, skálo, Pod dubem, za dubem" aj. Uhlíř publikum zapojil i do skládání nových písní. Vznikla tak skladba "Mám rád město Olomouc". Zhruba za hodinu se čas naplnil a koncert byl u konce. Fanoušci se ale nenechali jen tak odbýt a vyžádali si po Jaroslavu Uhlířovi další várku písniček. Jako finální skladbu na rozloučenou zahrál "Mravenčí ukolébavku".

Po vystoupení byl pan Uhlíř přiměn uspořádat ještě neplánovanou autogramiádu a focení. Zájemců o ně bylo na dvě desítky a hudebník vyhověl všem. S úsměvem podepisoval papírky a nechal se oslňovat blesky z fotoaparátů.

Celý večer měl naprosto úžasnou atmosféru a mnozí přítomní se přesvědčili, že Jaroslav Uhlíř je nejen skvělý hudebník, ale i člověk.

 

Zobrazeno 1782 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:36

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste