×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 872
út., 4. květen 2010 18:37

Olomoučtí tanečníci v Přerově uspěli

V neděli 2. května proběhlo v Přerově zemské kolo pro Moravu v tanečním sportu pořádané Czech Dance Organization. Celý den bojovaly na parketě děti věkových kategorií MINI a Children o tituly mistrů Moravy a o postup na mistrovství republiky v disco dance, street dance, ale i například latino nebo jazz dance.

Za celý den se na parketě vystřídaly více než čtyři tisíce malých tanečníků, mezi nimi i zástupci tří olomouckých tanečních klubů. Nejvíce mohli slavit tanečníci z TS RYTMUS Olomouc, kteří si vytančili dvě druhá místa, a to v kategoriích MINI kids show dance a Children show dance a jedno první místo za choreografii Digital girl’s v disco dance. Tímto výsledkem si polepšili o jednu příčku oproti regionálnímu kolu pro Olomoucký a Zlínský kraj, kde je porazila nyní druhá taneční škola ANERI.

Ani další dva olomoucké taneční kluby ale z Přerova neodjely s prázdnou. Taneční klub M Plus Olomouc si odvezl dvě druhá a jedno třetí místo, a probojoval se tak na mistrovství republiky. Tanečníci z TŠ LOLA’S Dance si vytančili tři bronzové medaile a jednu zlatou za choreografii Dračí bojovník, a porazili tak konkurenční M Plus, se kterým se utkali na regionálním kole.

V osm hodin večer byly známy poslední výsledky a rozdány poslední medaile a tanečníci se mohli jet domů připravovat na mistrovství republiky, které některé z nich čeká už za dva týdny. 

Zobrazeno 4788 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:38

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste