po., 31. říjen 2011 22:09

Street Dance Unity - tanečníci tanečníkům

Milujete tanec? Žijete hip hopovou kulturou? Potom mám pro vás tip, jak strávit sobotní večer a noc v Ostravě!

5. listopadu 2011 se v klubu Bogota na Stodolní ulici od 17,30 hodin můžete těšit na jedinečnou a první akci tohoto druhu v Ostravě. Jedná se o Street Dance Unity – párty, jamy a koncerty MCs.

Akce je pořádána ostravskou taneční skupinou Roots Company, která se věnuje streetdancovému tancování pod vedením zkušeného tanečníka a lektora Dušana Vlacha.

Ptáte se, čím je tahle akce tak jedinečná a pro všechny tanečníky tak atraktivní? V České republice se street dance rychle rozvíjí a čím dál více lidí se o něj začíná zajímat. Pořádá se neuvěřitelné množství nejrůznějších workshopů s předními českými tanečníky, máme tu dost i battlů, na které se vždy sjedou tanečníci z celé republiky.

Co nám ale na naší taneční scéně chybí, jsou párty a jamy, na kterých by se tanečníci setkávali, inspirovali se a zatancovali si, ať už jsou jakkoli pokročilí. A právě proto se Roots Company rozhodla udělat něco pro taneční komunitu a uspořádat pořádnou hip hopovou párty.

A na co se můžete těšit? Za mixážní pult zasednou DJ Sanchez (Rhythm of Soul, Hradec Králové) a DJ Vladu (Roots Company, Ostrava). Párty zpestří MCs Jonathan & Fanatik a Bake & Dero jejich půl hodinovým koncertem. Jako bonus čekejte Mr. DeeSaxxe, který DJs doprovodí živě. V jednání je ještě grafity jam. Dalším lákadlem může být vstup zdarma.

 

zdroj: www.rootscom.cz

 

Zobrazeno 2149 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:41

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste