čt., 9. duben 2009 21:12

Vyskočil při premiéře zářil, pak se zranil

Jihlava - Šestadvacetiletý fotbalista Michal Vyskočil se v prvním startu v barvách FC Vysočina předvedl fantasticky. Dva jeho centry do vápna soupeře přetavili v souboji s Opavou spoluhráči v gólovou radost. Hned v dalším zápase si ale vykloubil loket a zranění mu vystavilo stop minimálně na měsíc.

 

K nešťastnému střetu došlo v zápase s Hradcem Králové. „V souboji s protihráčem jsem upadl a spadl jsem nešťastně celou svojí vahou na pravou ruku. Přilehl jsem si ji a hned při prvním pohledu na nepřirozeně visící ruku mi bylo jasné, že loketní kloub není v pořádku,popsal celou situace Vyskočil.

Stalo se to hned při jeho druhém startu v jihlavských barvách. Týden předtím byl přitom v zápase s Opavou zvolen fanoušky nejlepším hráčem zejména díky dvěma gólovým přihrávkám. Nahrávky tam sice byly, ale bylo to spíš ze standardních situací, to ani nejde tak brát," usmíval se po své premiéře olomoucký odchovanec.

Teď se však léčí. „Původní předpoklad lékařů zněl, že se na hřiště vrátím za pět týdnů. Já však věřím, že tomu bude ještě dříve,“ přeje si Vyskočil. Nyní se připravuje individuálně, jezdí na kole a začíná běhat.

Sympatický záložník zamířil do Jihlavy v zimním přestupovém termínu na hostování z Fulneku. Ve své kariéře byl už u třech postupů do druhé ligy, postupně pomohl HFK Olomouc, Třinci a Fulneku. Nyní před ním stojí podstatně větší výzva, vybojovat průnik mezi tuzemskou elitu.

Zobrazeno 2163 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:35

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste