po., 2. květen 2011 00:34

Wombati vydávají druhé studiové album

Minulou neděli na Ostrovech oficiálně vyšlo druhé studiové album britsko-norských The Wombats. This Modern Glitch, jak se novinka jmenuje, leží na pomezí indie rocku/popu a elektronické tzv. „nové vlny“. Na produkci se podílel mj. Jacknife Lee, který již pracoval se zvučnými jmény jako jsou U2 nebo R.E.M.

Na konci tohoto týdne se dozvíme, zda This Modern Glitch sesadí Adele a její 21 z první příčky prodejnosti ve Spojeném Království, kde je též druhé studiové album britské zpěvačky již dlouhých 12 týdnů.

The Wombats je tříčlenná hudební skupina. Členové se potkali při studiích v Liverpoolu na tzv. Liverpool Institute for Performing Arts a před zmíňenou novinkou nahrála již jedno plné studiové album – The Wombats Proudly Present: A Guide to Love, Loss & Desperation. Největší pozornost z něj upoutaly singly Kill the Director, Moving to New York a hlavně Let’s Dance to Joy Division.

Čeští diváci budou mít možnost slyšet kapelu naživo při její české premiéře toto léto v rámci východočeského Rock for People.

fotozdroj: wikipedia.org

 

Zobrazeno 2324 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:41

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste