pá., 11. listopad 2022 15:59

Svatomartinské hody provoní i po sezóně celé Poděbrady

Těšit se můžete na celé svatomartinské menu. Těšit se můžete na celé svatomartinské menu. Zdroj: restaurace Terasa
Známá restaurace Terasa u olomouckých Poděbrad zakončila svoji sezónu posledním koncertem kapely LIFBand 30. září. Během léta se zde ale představilo několik skupin, návštěvníci mohli mít ostrý zážitek z Chillifestu, anebo ochutnat nespočet druhů piv na Oktoberfestu.

“Letošní sezóna se nám vydařila lépe, než jsme očekávali. Velkou roli nám samozřejmě hrálo krásné počasí, které letos bylo nadprůměrné. Odhadujeme, že se nám v létě zvýšila návštěvnost o více než jednu třetinu oproti minulým rokům. Ale sezóna nám nekončí, restauraci provozujeme i v zimních měsících, kdy děláme různé akce stavěné na výborném jídle. Třeba nyní bych Vás chtěl pozvat na Svatomartinské hody, které se budou konat 11.- 13. listopadu. Budeme se na vás těšit,” láká provozní Adam Kadlčík.

V létě restaurace přitahuje návštěvníky přírodním koupalištěm, na podzim procházkami po okolní přírodní rezervaci. Může být také příjemnou cyklo vyjížďkou, která z centra Olomouce trvá zhruba čtvrt hodiny. V nejbližších dnech tak můžete navštívit zmiňované Svatomartinské hody a dopřát si pořádný gastro zážitek ve formě klasiky- husa, zelí, knedlík nebo v alternativně s batáty a višňovou omáčkou a zakončit podzimním dezertem. Můžete ale také zkrátka jen přijít pochytat poslední sluneční paprsky u piva nebo teplého moštu s něčím dobrým ze zdejšího grilu.

Zobrazeno 445 krát
Naposledy upraveno: so., 12. listopad 2022 20:43
Pro psaní komentářů se přihlaste