čt., 8. prosinec 2022 23:07

Vánoční atmosféra v tropech, i to se dá zazžít v Olomouci

Workshopem provedou zkušené aranžérky a floristky z Flory Olomouc Workshopem provedou zkušené aranžérky a floristky z Flory Olomouc Zdroj: Výstaviště Flora Olomouc
Skleníky olomoucké Flory se návštěvníkům netradičně otevřely i v zimě už minulý rok. Tento nápad slavil velký úspěch a proto ho Flora opakuje i letos. Aby ale vánoční jedlička nezůstávala pozadu za palmami, přidal se tento rok ještě vánoční workshop, který můžete navštívit již tento víkend.

Vánoční tropy jsou snem snad každého, teď je Flora dopřeje v rámci vánočně naladěných dílniček. Domů si tak návštěvníci mohou přinést vánoční věnec na dveře, adventní věnec nebo svícen. Hezky strávený den tak slibuje Flora, kde vás na Adventu ve sklenících přivítají zkušené floristky a aranžérky a to již 10. a 11. prosince od 10 do 15 hodin. Ceník výrobků se pohybuje od 250 do 790 Kč a není nutná rezervace. Účastníci workshopu mají vstup do sbírkových skleníků zdarma. Skleníky budou otevřeny až do 18. prosince každou sobotu a neděli od 9 do 16 hodin.

 

Zobrazeno 626 krát
Naposledy upraveno: pá., 9. prosinec 2022 15:57
Pro psaní komentářů se přihlaste